Hoe kom ik in het bezit van een licentie

Let op! Scope = Volleybal gaat door na 01-01-2024. Ik heb de afgelopen dagen positieve gesprekken gevoerd met VolleybalXL en daarin hebben we elkaar gevonden. VolleybalXL gaat het platform overnemen. Meer informatie volgt later.

Een licentie voor het volleybalplatform kost €29,95,- per jaar. Het aanschaffen gaat op de volgende manier;

1. Registreer je op de website scope-volleybal.nl. (Registreren kan door rechtsboven op de website op 'registreren' te klikken)

2. Vul alle benodigde gegevens in en klik op de knop ‘Registreer’.

3. Er verschijnt een pop-up venster dat je succesvol bent ingelogd en komt weer terecht op de Home-pagina van scope-volleybal.nl.

4. Rechtsboven zie je nu de knoppen ’Account’ en ’Uitloggen’. Klik op de knop ‘Account’.

5. In je account vind je het kopje 'Licentiegegevens'. Door op 'koop licentie' te klikken kun je een licentie aanschaffen.

6. De betaling gebeurd via iDeal, waar je je eigen bank selecteert en in je eigen vertrouwde omgeving de betaling uit kunt voeren.

7. Na aanschaf van de licentie vind je achter 'Status' de datum tot wanneer de licentie loopt.

8. Het is nu mogelijk om na inloggen alle modules van het kennisplatform te gebruiken.

Let op! Wil je meerdere licenties aanschaffen voor bijvoorbeeld de trainers van je vereniging. Kijk dan op de pagina Verenigingslicentie.

Problemen / Vragen

Mocht je tegen problemen oplopen bij het registreren van je account of het aanschaffen van een licentie kun je hier contact opnemen.

Let op! Scope = Volleybal houdt zoals het er nu uit ziet per 01-01-2024 op te bestaan. Het ontbreekt mij aan tijd om het kennisplatform van Scope de komende jaren op een goed kwalitatief niveau beschikbaar te houden. De afgelopen periode heb ik een aantal gesprekken gevoerd met partijen die interesse hadden om Scope = Volleybal door te zetten, echter hebben die niet geleid tot een positieve uitkomst. Let op! Scope = Volleybal houdt zoals het er nu uit ziet per 01-01-2024 op te bestaan. Het ontbreekt mij aan tijd om het kennisplatform van Scope de komende jaren op een goed kwalitatief niveau beschikbaar te houden. De afgelopen periode heb ik een aantal gesprekken gevoerd met partijen die interesse hadden om Scope = Volleybal door te zetten, echter hebben die niet geleid tot een positieve uitkomst.