Hoe kom ik in het bezit van een licentie?

Let op! VolleybalXL heeft Scope Volleybal overgenomen. Het verlengen of aanschaffen van verenigingslicentie gaat via de website van VolleybalXL.

Een licentie voor het volleybalplatform kost €29,95,- per jaar. 

Registreer je via deze link

Let op! Wil je meerdere licenties aanschaffen voor bijvoorbeeld de trainers van je vereniging. Kijk dan op de pagina Verenigingslicentie.

Problemen / Vragen

Mocht je tegen problemen oplopen bij het registreren van je account of het aanschaffen van een licentie kun je hier contact opnemen.

Let op! Scope = Volleybal houdt zoals het er nu uit ziet per 01-01-2024 op te bestaan. Het ontbreekt mij aan tijd om het kennisplatform van Scope de komende jaren op een goed kwalitatief niveau beschikbaar te houden. De afgelopen periode heb ik een aantal gesprekken gevoerd met partijen die interesse hadden om Scope = Volleybal door te zetten, echter hebben die niet geleid tot een positieve uitkomst. Let op! Scope = Volleybal houdt zoals het er nu uit ziet per 01-01-2024 op te bestaan. Het ontbreekt mij aan tijd om het kennisplatform van Scope de komende jaren op een goed kwalitatief niveau beschikbaar te houden. De afgelopen periode heb ik een aantal gesprekken gevoerd met partijen die interesse hadden om Scope = Volleybal door te zetten, echter hebben die niet geleid tot een positieve uitkomst.